SIAPA SAYA

nama diberi JAMAATY BINTI AHMAD FATRY panggilan manja parents, friends, kenalan semua ATY.  married with 2 LOVELY KIDS and husband yang penyayang bernama SHAMRUL YAZRIK BIN SHAMZIR KAMAL.  berkahwin pada 25 DISEMBER 2010 setelah 2 tahun cintan cintun... bertemu jodoh di MYSPACE (hahahahaha cinta cyber la kononnya).  

mendapat didikan awal di TADIKA PERPADUAN TAMAN LKNP BUKIT SETONGKOL seterusnya ke SEKOLAH RENDAH KEBANGSAAN CENDERAWASIH dan bersekolah menengah di SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN PEREMPUAN METHODIST (MGSS), KUANTAN. aktif di sekolah dengan join MGSS BRASSBAND/MGSS MARCHING BAND.  pernah mewakili negara ke WMC (WORLD MARCHING BAND COMPETITION).  saya meneruskan pendidikan ke peringkat diploma di UITM, DUNGUN.  dalam bidang DIPLOMA PENGURUSAN DAN TEKNOLOGI PEJABAT (OM)/ DIPLOMA OFFICE MANAGEMENT AND TECHNOLOGY.

memulakan career dengan syarikat swasta KEJURUTERAAN ASTRA SDN BHD SELAMA hampir 2 tahun sebagai PROJECT SECRETARY.  seterusnya  bekerja dengan company electricity MALAYSIA, TENAGA NASIONAL BERHAD berkhidmat bersama TNB dari tahun 2010.  bekerja sebagai SETIAUSAHA/PA/SECRETARY tu semua nama panggilannya.

bercita-cita untuk menjadi seorang WAHM (work at home mother) suatu hari nanti, supaya saya dapat menumpukan sepenuh perhatian kepada keluarga dan bisness SHAKLEE saya (aamiin) mudah-mudahan dimakbulakan allah swt.

nak berkawan dengan saya, sambil2 tukar-tukar pendapat, tentang kekeluargaan, kids, resepi, SHAKLEE dan lain-lain boleh klik link kat bawah nie or add saya... 

FACEBOOK ; JAMAATY AHMAD FATRY https://www.facebook.com/jamaaty.ahmadfatry)
TWEETER : @atyfatry
INSTAGRAM : @atyfatry
GMAIL : atyahben77@gmail.com
HANDPHONE : 0163280877

XOXO

ATY FATRY 
20.11.2014

ME & MY FAMILY