MEALSHAKE SHAKLEE DAN FUNGSINYA....

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian.  Ia diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu BUAH-BUAHAN, SAYUR-SAYURAN, KACANG SOYA, LACTALBUMIN (sejenis susu) dan lain-lain.  

Lactabumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa.  Kebiasaanya, ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.

Meal Shake Shaklee dihasilkan untuk semua golongan - BAYI, PELAJAR, KANAK-KANAK MEMBESAR, IBU MENGANDUNG, PARA ATLET, PENGAMAL SAYURAN (VEGETARIAN), ORANG SAKIT, orang yang sibuk bekerja, atau orang yang selalu mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Meal Shake Shaklee merupakan PILIHAN BIJAK.FUNGSI ATAU MANFAAT UTAMA MEAL SHAKE SHAKLEE


  1. Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu.  Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita.  Ia turut mengandungi Lecithin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
  2. Membekalkan NUTRISI kepada sel tubuh. - kaya protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan  sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.
  3. Membantu tumbesaran. - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar
  4. Anti-Oksida - Mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan
  5. Mengembalikan seri wajah - Mengandungi vitamin B yang lengkap.
  6. Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
  7. Kelazatan Rasanya - Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi.
Sekarang anda dah pun tahu fungsi dan manfaat utama Meal Shake ni.  SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN DARI KANAK-KANAK HINGGA KE ORANG TUA.

Berminat tak dengan set untuk kanak-kanak terutama sekali yang susah nak makan nie.. Boleh refer post terdahulu saya DISINI


atau KLIK SINI kalau nak tau cara oder

j.a.f.